Vilajuïga recupera la Festa de la Gent Gran el proper 22 de maig

03/05/2022

Es farà un dinar de germanor i, en acabat, un concert a càrrec de La Principal de la Bisbal.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga organitzarà, el diumenge 22 de maig, la Festa de la Gent Gran. Aquesta es farà en el format tradicional –amb un dinar de germanor i un concert– tal com es feia abans de la pandèmia. L’any passat, encara amb diverses restriccions sanitàries, es va optar per programar un concert de La Selvatana. 

Estan cridades a participar les persones majors de 60 anys empadronades al municipi, que han rebut personalment una carta al domicili amb la invitació. Per aquestes persones el dinar serà gratuït, i podran portar acompanyants (20 € en cas dels adults i 15 € en cas dels infants). Els tiquets pel dinar es podran recollir a l’Ajuntament fins al 12 de maig.

Malgrat que el Pavelló Municipal obrirà les portes a les 12 h, que serà l’hora de la benvinguda de les persones que comencin a arribar, l’acte s’iniciarà oficialment a les 13.30 h, quan es farà el dinar col·lectiu. En acabat, a les 16 h, tindrà lloc el concert amb la cobla La Principal de la Bisbal, que serà obert a tothom.