Aigües Minerals de Vilajuïga fa una aportació econòmica pel manteniment de la llar d’infants

14/04/2020

L’Ajuntament ha signat un conveni amb l’empresa per tal que sufragui part de les despeses que representa l’equipament, considerat essencial per part del consistori.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga i l’empresa Aigües Minerals de Vilajuïga acaben de signar un conveni que té com a objectiu fer una aportació econòmica per cobrir part de les despeses de manteniment que comporta la Llar d’Infants Els Nins.

El conveni estableix que l’entitat Aigües Minerals de Vilajuïga farà una aportació a l’Ajuntament de 14.000 euros per l’any 2020, que representen 1.300 euros per infant, una quantitat que variarà segons el nombre de nens i nenes inscrits a la llar cada curs. Amb aquesta aportació, l’empresa continua treballant des de la seva responsabilitat corporativa i amb el ferm compromís amb el terme municipal de Vilajuïga.

A més, des de l’Ajuntament s’ha creat una comissió que vetllarà pel seu compliment i que estarà integrat per l’Alcalde, la regidora d’educació i un representant de l’entitat Aigües Minerals de Vilajuïga. Aquest conveni també estableix l’ús, per part de l’Ajuntament, de l’auditori del recinte de les aigües tres cops l’any per al gaudi de tot el municipi.

Aquesta iniciativa és una aposta de l’actual Equip de Govern amb l’objectiu d’aconseguir nous ingressos per l’Ajuntament que permetin sufragar despeses i es desvinculin dels impostos municipals que paguen tots els veïns i veïnes.

Vilajuïga disposa d’una llar d’infants municipal que acull a nens i nenes des dels 8 mesos als 3 anys. Aquesta, l'edifici en el qual està ubicada celebrarà el 10è aniversari el curs vinent, és considerada com un dels serveis més necessaris i essencials del municipi.