Ruta Entre Castells Nocturna

Descripció de la ruta

Aquesta és la ruta de la Cursa Muntanya ENTRE CASTELLS NOCTURNA que organitza cada estiu el Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga.

La ruta comença al Centre Cultural i Esportiu, des d'on es puja fins a la Font de Mas Bartret per baixar direcció al poble, a la zona del barri de dalt. Un cop arribat al trencant del barri de dalt, s’ha de seguir la pista que travessa la Sureda Fosca fins a arribar al Mas d’en Julio. Arribat al Mas d’en Julio, s’ha de baixar direcció la carretera de Sant Pere de Rodes fins al trencat que us portarà a passar per sota de la mateixa carretera, pas per la ribera, fins a arribar al camí dels dòlmens.

Després de 500m s’ha d’agafar l'encreuament que us farà pujar per la part més dura del recorregut fins a arribar al Roc de l’Àguila, per acabar baixant per un corriol molt tècnic i divertit. Un cop superat aquest obstacle, només us quedarà seguir el recorregut entre vinyes, deixant endarrere la discoteca Le Rachdingue, per agafar un altre corriol molt ràpid i divertit que us deixarà novament a la carretera de Sant Pere de Rodes, la qual haureu de travessar per arribar un altre cop al poble (per Can Burriquer) i d’aquí fins al Centre Cultural i Esportiu de Vilajuïga.

Característiques del recorregut

Distància: 8,03km

Desnivell: 260m

Circular: Si

Temps previst: 1h30 – 2h