Vols formar part del grup de voluntaris de Vilajuïga?

16/12/2021

L’objectiu és donar suport en diverses situacions a les persones que viuen soles al poble, com per exemple en la compra, en el desplaçament per visites mèdiques o oferir una estona de companyia.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga reactiva de nou el grup de voluntaris que es va crear, i va ser molt actiu, durant el període de confinament de 2020. En aquells moments les necessitats van ser molt concretes, ja que cadascun dels voluntaris/es tenia cura d’alguna de les persones grans del poble que podien necessitar suports diversos. Va ser una acció molt solidària que va comportar un gran benestar a les persones que ho necessitaven i també una satisfacció personal pels voluntaris/es.

Ara es torna a demanar implicació de les persones amb ganes d’ajudar per tal de donar suport a les persones que viuen soles. L’objectiu és cobrir diverses necessitats especials que puguin tenir aquestes persones, com per exemple ajudar a l’hora d’anar a comprar, oferir desplaçaments en visites mèdiques o una estona de companyia.

El nou grup de voluntaris està obert a totes les persones amb ganes d’ajudar. A més, es col·laborarà amb la Junta Directiva del Casal de la Gent Gran per tal de fer el seguiment de les persones que poden necessitar el suport del voluntariat.

Les persones interessades a poder ajudar a qui ho necessiti, en un moment determinat, es poden posar en contacte amb l’Ajuntament al 972 53 00 05 i deixar el seu nom i número de mòbil per vehicular-ho a través d’un grup de Whatsapp de difusió.