Voleu que els Reis d’Orient visitin la vostra casa aquestes festes?

09/12/2019

Totes les persones interessades en què Ses Majestats els Reis d’Orient facin una visita als seus fills/es o néts/es, s’hauran d’inscriure prèviament a les Oficines de l’Ajuntament.

 

La Comissió de Reis, impulsada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilajuïga, proposa diverses novetats durant la Cavalcada d’aquest any. La principal novetat, a la qual animem a tothom a participar, és la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient per les cases de tots els nens i nenes del poble que ho desitgin.

Així doncs, com ja fan en altres municipis, un cop finalitzi la Cavalcada, un grup format per un rei i dos patges (se’n faran tres grups), acompanyats per una persona de l’Ajuntament per coordinar la ruta, visitarà les cases de tots els interessats.

Per a participar-hi CAL QUE US INSCRIVIU ABANS DEL DIVENDRES 13 DE DESEMBRE a les Oficines de l’Ajuntament de Vilajuïga. L’horari és de dilluns a divendres de 9h a 14h i els dijous també de 16h a 19h. Qualsevol dubte o aclariment podeu preguntar-lo al personal de l’administració.

Per tal que els Reis entreguin un regal als infants, caldrà que prèviament els pares el deixin a la porta o a l’entrada de casa. El recorregut dels Reis començarà 30 minuts després de finalitzar la Cavalcada. Uns dies abans, s’informarà als pares o tutors quin serà el rei que farà la visita per la seva casa i l’horari aproximat en què ho farà.

La Comissió de Reis, la qual està oberta a la participació de tothom qui ho desitgi, es troba cada divendres a les 20h a l’Espai Jove.