VOLEU QUE ELS REIS D’ORIENT VISITIN CASA VOSTRA AQUESTES FESTES?

23/12/2021

Totes les persones interessades en què Ses Majestats els Reis d’Orient facin una visita als seus fills/es o néts/es, s’hauran d’inscriure prèviament a les Oficines de l’Ajuntament.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga impulsa un any més la visita dels Reis d’Orient per les cases la Nit de Reis. Això és el que heu de tenir en compte si voleu rebre aquesta visita tan especial:

· La visita es realitzarà un cop finalitzi la cavalcadai només es passarà per les cases dels nens i nenes que s’hagin inscrit prèviament a les Oficines municipals o a través del Whatsapp Municipal (fins al 3 de gener). Visitarà la casa un dels Reis acompanyat d’un patge.

· La visita es farà a l’exterior de la casa (en cap cas s’entrarà dins). En tot moment es mantindrà la distància i serà obligatori l’ús de la mascareta.

· Per tal que els Reis entreguin un regal als infants, caldrà que prèviament els pares el deixin a la porta de casa.

· Per tal que tots els nens i nenes inscrits puguin rebre la visita dels Reis, demanem complicitat pel que fa a la durada de la visita.

· Uns dies abans de la Nit de Reis us informarem (a través del telèfon o e-mail de contacte que hàgiu indicat) quin rei visitarà casa vostra i l’horari aproximat de la visita.

A banda de la visita, juntament amb l’AMPA de l’escola s’ha decidit tornar a organitzar la tradicional Cavalcada de Reis que l’any passat les mesures per la Covid-19 van fer impossible. La cavalcada s'iniciarà a les 18 h del 5 de gener a la Font del Racó i recorrerà el camí de Quermançó i el carrer Sant Sebastià fins arribar davant l'esglèsia, on faran parada en el campament reial. Allà els nens i nenes podran fer entrega de les cartes i saludar-los, sempre mantenint les distàncies de seguretat.