VOLEU QUE ELS REIS D’ORIENT VISITIN CASA VOSTRA AQUESTES FESTES?

08/12/2022

Totes les persones interessades en què Ses Majestats els Reis d’Orient facin una visita als seus fills/es o nets/es, s’hauran d’inscriure prèviament a les Oficines de l’Ajuntament.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga impulsa per quart any consecutiu la visita dels Reis d’Orient per les cases la Nit de Reis, que ja s’ha convertit en una tradició. Això és el que heu de tenir en compte si voleu rebre aquesta visita tan especial:

  • La visita es realitzarà un cop finalitzi la cavalcada i només es passarà per les cases dels nens i nenes que s’hagin inscrit prèviament a les Oficines municipals o a través del Whatsapp Municipal (fins al 4 de gener a les 14 h). Visitarà la casa un dels Reis acompanyat de dos o tres patges.
  • Per tal que els Reis entreguin un regal als infants, caldrà que prèviament els pares el deixin a la porta de casa.
  • Per tal que tots els nens i nenes inscrits puguin rebre la visita dels Reis, demanem complicitat pel que fa a la durada de la visita.
  • Uns dies abans de la Nit de Reis us informarem (a través del telèfon o e-mail de contacte que hàgiu indicat) quin rei visitarà casa vostra i l’horari aproximat de la visita.

Abans d’iniciar la visita tindrà lloc la tradicional Cavalcada de Reis, de la qual es donaran més detalls en les pròximes setmanes.