Vilajuïga recupera la cursa de muntanya Entre Castells després de la pandèmia

04/03/2022

Com en les darreres 6 edicions, l’organització va a càrrec de l’entitat Grup Excursionista Capgirell, que ha fet una feina ingent per aconseguir tornar a celebrar l’esdeveniment després de la cancel•lació, a dos dies de l’inici de la cursa, el març del 20

 

Vilajuïga tornarà a ser, aquest cap de setmana, seu de l’esport de muntanya gràcies a la celebració de la cursa de muntanya Entre Castells. Aquesta arriba a la seva setena edició després de la seva cancel·lació, el març del 2020, pocs dies abans de la seva celebració.

L’esdeveniment recupera part del seu anterior format, amb la cursa ‘Entre Castells Kids’, per a nens i nenes, el dissabte al matí, la cursa ‘Entre Castells Vertical’ el dissabte a la tarda al poble veí de Palau-Saverdera, i les curses el diumenge al matí de 35 (Trail), 20 (Express) i 10 (Sprint) quilòmetres –totes elles sortiran de la zona esportiva de Mas Bartret de Vilajuïga–. El divendres al vespre es donarà el tret de sortida al cap de setmana esportiu amb la presentació del llibre ‘Orientació en el medi natural’ de Toni Muné Cobacho (a les 20 h a la Sala d’Actes del Centre Cívic).