Vilajuïga celebra la primera edició de la Trobada Ciutadana amb èxit

15/11/2019

La regidoria de Participació Ciutadana ha impulsat aquesta iniciativa que consisteix en una reunió oberta al poble en la que els regidors rendeixen comptes davant els veïns i veïnes i els assistents poden fer preguntes i aportar propostes.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga va celebrar ahir amb èxit la primera edició de la Trobada Ciutadana, una nova iniciativa de la Regidoria de Participació Ciutadana que consisteix en una reunió en la que els regidors rendeixen comptes de la feina feta i els veïns poden preguntar i fer propostes.

L’acte, que es va celebrar ahir dijous, 14 de novembre, al Centre Cívic, va reunir una quarantena de persones. Després de l’exposició de diversos temes que s’estan treballant des de l’Ajuntament, els veïns van preguntar principalment sobre la mobilitat, l’aparcament, la gestió dels residus, la tinença d’animals i la fibra òptica.

La voluntat de la regidoria de Participació Ciutadana és que aquestes Trobades Ciutadanes es puguin anar celebrant de forma periòdica al llarg de l’any.