Tota la informació per participar en el Birrajuïga 2020!

31/01/2020

Vilajuïga serà l’escenari per primera vegada d’un Carnaval que donarà el tret de sortida als Carnavals de la comarca.

 

Vilajuïga serà l’escenari per primera vegada d’un Carnaval que donarà el tret de sortida als Carnavals de la comarca. Donat que és la primera vegada que se celebra, aquest article pretén resoldre tots els dubtes:

 

Quan es farà i qui són els organitzadors?

El correbars de Carnaval que se celebrarà a Vilajuïga s’anomena Birrajuïga i tindrà lloc el dissabte, 15 de febrer. Els organitzadors són un grup de joves que s’identifiquen sota el nom de Bordegassos de Vilajuïga.

A quina hora començarà i com funciona?

Començarà a les 18.30h al CAT de Vilajuïga. El correbars consisteix en fer un recorregut entre bar i bar acompanyat d’un grup de xaranga que donarà ambient a l’activitat.

Quin serà el recorregut i quins bars hi participen?

El correbars començarà al CAT, i passarà pel Tali, el restaurant Sant Pere de Rodes, Ca la Rosor, la Pujada, el Centre Cívic, la Font del Racó i el Pavelló (aquests últims tres punts els gestionaran els propis joves organitzadors de l’acte). Pizza Nobli també participarà del correbars aportant un tall de pizza pels participants.

Quan valen els tiquets i on puc comprar-los?

Els tiquets per participar-hi valen 12 euros, un preu que inclou 8 cerveses i el sopar, que consistirà en una botifarra amb pa. També hi haurà una opció vegetariana per a qui ho prefereixi. Els tiquets es poden adquirir a les oficines municipals de l’Ajuntament i a Ca la Rosor. Els tiquets seran unipersonals.

Si no tinc tiquet, no puc participar-hi?

Tothom pot participar en el correbars. L’adquisició del tiquet només inclou les 8 cerveses i el sopar, però tothom qui vulgui pot participar-hi i consumir el que prefereixi a cada establiment.

Poden participar-hi els menors?

L’organització es fa responsable de NO vendre cap tiquet a cap persona menor d’edat, així com a no vendre alcohol a menors des de la barra del Pavelló. L’entrada als concerts del pavelló serà lliure.

Puc venir a sopar sense participar en el correbars?

Sí, el sopar és obert a tothom. Els tiquets seran limitats, prioritzant aquells que ho hagin comprat juntament amb el tiquet del correbars. Tot i així, l’organització vendrà tiquets únicament pel sopar dalt el pavelló aquella mateixa nit.

I després del sopar, què?

En acabar el sopar tindrà lloc un concurs de disfresses, pel que l’organització anima a tots els participants a venir disfressats. A partir de les 23h començarà un concert amb el grup de versions Wasa Corporation i en acabar hi haurà DJ Xevi.