SETMANA CULTURAL I LÚDICO - ESPORTIVA 2023

08/08/2023

Aquest mes d’agost arriba la Setmana Cultural, Lúdica - Esportiva que es durà a terme del 13 al 20 d’agost. Serà una setmana plena d’activitats i actes on la cultura,

Aquest mes d’agost arriba la Setmana Cultural, Lúdica - Esportiva que es durà a terme del 13 al 20 d’agost. Serà una setmana plena d’activitats i actes on la cultura, l'entreteniment i la diversió es fusionaran per brindar a tot el poble d’una experiència gratificant.

La nostra Setmana Cultural, Lúdica - Esportiva té com a objectiu principal fomentar la convivència i l'enriquiment social a través de l'art, la música, les tradicions, l'entreteniment i la gastronomia. Destacant l'accés i la participació en diverses activitats culturals i recreatives, buscant crear un espai de convivència i integració per a totes les edats i gustos, i així enfortir el teixit social i enriquir la cultura en el nostre municipi.

El programa estarà ple d'activitats per a tots els gustos i edats. Entre elles destaquen: exposició d’arts plàstiques, recital de poesia, mostra de teatre, danses i folklore, racons lúdics i activitats esportives, entre d’altres. 

A més a més, serà una setmana per gaudir de la gastronomia local participant al Tastajuïga, una selecció de tapes dels diferents locals del poble.

Esperem que tothom pugui assistir i gaudir al màxim aquests dies. Agraïm a cadascun de vosaltres pel vostre suport i participació, i estem segurs que junts farem d'aquesta jornada una vivència inoblidable.

Cuidem la cultura.