OKUP’ALT a Vilajuïga

21/02/2024

A través del Projecte OKUP’ALT coordinat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà van dur a terme les tasques de poda de les moreres de la piscina municipal.


L’Okup’Alt és un projecte de formació professionalitzadora per a joves de 16 a 24 anys. Un programa en què els joves que no treballen i no estudien poden aprendre un ofici i trobar feina. La manera d’aprendre l’ofici és totalment pràctica, en petits grups i a l’aire lliure.

Es tracta d’un projecte gratuït pels joves, que combina formació ocupacional, suport en la recerca de feina i diversos tallers d’ajut al seu desenvolupament personal. Tot plegat facilita que els joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d’autonomia.

Des de l’any 2010 l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquesta formació amb la col·laboració dels tècnics, ajuntaments, agents socials i el teixit empresarial de la comarca. Des de llavors s’han format més de 500 joves dels quals la majoria ha trobat feina o ha reprès els estudis. #okupalt