Obertes les preinscripcions pel Casal Aventura’t 2020 a Vilajuïga

20/05/2020

Tots els interessats poden demanar més informació al correu info@all-stars.cat. Els pagaments es podran fer del 10 al 19 de juny a través del web o presencialment el 10 i 17 de juny de 18 a 20h al porxo de l'Ajuntament.

 

El Casal Aventura’t tornarà aquest estiu a Vilajuïga durant els mesos de juny, juliol i agost. El casal, que el gestionarà l’empresa Dogoosports, es realitzarà a la zona esportiva de Mas Bartret. El període de preinscripcions ja està obert sense pagament i per inscriure’s caldrà fer-ho de forma telemàtica a causa de l’estat d’alarma per la Covid-19.

Per tal de resoldre tots els dubtes dels pares i mares de cara a la nova edició del casal Aventura’t, el proper divendres 22 de maig a les 19h es realitzarà una reunió informativa a través de ZOOM. Per participar-hi cal sol·licitar-ho prèviament enviant un correu a info@all-stars.cat.

Informació i preus

El casal està pensat per nois i noies de 4 a 17 anys amb ganes de practicar activitats esportives i lúdiques. El preu per una setmana és de 48 euros (46 euros si és el segon germà) i per un mes 180 euros (170 euros si és el segon germà).

Per fer les inscripcions caldrà:

  • Fotografia del DNI (per les dues cares)
  • Fotografia de la targeta sanitària (per les dues cares)
  • Fotografia del calendari de vacunes actualitzat (exceptuant vacunacions posposades pel període de confinament)

L’enllaç per completar la preinscripció és aquest: https://www.all-stars.cat/casal-aventurat-vilajuiga/

Mesures de seguretat

L’organització del casal es compromet a prioritzar en tot moment la seguretat dels nens i nenes i a seguir les normatives dictades per les autoritats sanitàries i governamentals. Des de l’Ajuntament de Vilajuïga vetllarem perquè es compleixin aquestes normatives, així com se’ls està fent arribar tota la normativa referent a l’organització d’activitats lúdiques i esportives en entorns de lleure.

Més informació i dubtes a info@all-stars.cat.