Obert el concurs per gestionar el Centre Cívic de Vilajuïga

03/07/2020

Les ofertes es podran presentar fins al proper 23 de juliol.

 

Després de la suspensió dels terminis administratius a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Vilajuïga ha obert el termini per presentar ofertes per gestionar el Centre Cívic. Les ofertes es podran presentar fins al proper 23 de juliol.

Entre les característiques més destacades d’aquestes bases, cal fer èmfasi en què:

  • La gestió del Centre Cívic inclou l’explotació del servei del bar, la neteja i tasques de consergeria de l’equipament i la dinamització cultural.
  • Pel que fa a la dinamització, punt molt important, es demanarà que el nou adjudicatari/a sigui proactiu a l’hora d’organitzar activitats, ja que l’objectiu és aconseguir que el Centre Cívic sigui el punt neuràlgic de la vida social i cultural al municipi. Per aconseguir-ho, es crearà una Comissió de seguiment, formada per un representant de l'Ajuntament i un del concessionari, que ajudarà, guiarà i coordinarà totes les activitats que es porten a terme a l'equipament.
  • Per tal que el nou adjudicatari/a pugui assumir totes les tasques vinculades al Centre Cívic, i per incentivar la presentació de propostes, s’ha decidit que el cànon anual a pagar sigui de 0 euros.

Per tal que tots els interessats en presentar ofertes per la gestió del Centre Cívic de Vilajuïga puguin resoldre els seus dubtes, l’Ajuntament de Vilajuïga convoca una reunió informativa el proper divendres, 10 de juliol, a les 19h a la Sala d’Actes del Centre Cívic.

Trobareu tota la informació i les bases completes aquí.