Novetats sobre la Festa Major de Vilajuïga 2021

23/07/2021

Les últimes mesures aplicades pel Procicat per contenir la nova onada generada per la Covid-19 ens han motivat a ser prudents.

 

Malgrat tenir sobre la taula la possibilitat d'anul·lar tots els actes que teníem previstos, hem decidit únicament descartar aquells actes de vespre/nit i que agrupen més gent, ja que creiem que amb les mesures actuals (obligatorietat de seure amb distància, prohibició de ballar i de consumir qualsevol mena de menjar o beguda) queden desvirtuats.

D’altra banda, s’ha decidit mantenir les activitats de caràcter més cultural, com són per exemple la cercavila i el concert de sardanes. Tots ells es faran seguint la normativa actual, per la qual cosa per les sardanes i el concert de tarda s’ha optat per contractar un servei d’acomodament que garantirà el compliment de les mesures (no cal reserva prèvia).

L’actual situació ens evoca a ser responsables i evitar qualsevol acte que pugui ser una font de contagis. Prendre aquesta decisió no ha estat fàcil, pel que agraïm la comprensió i esperem trobar-nos als carrers gaudint de les activitats programades.