Nova edició del casal d'estiu de Vilajuïga, enguany dedicat al circ

11/05/2023

Està dirigit als infants que aquest any han cursat des de P3 a 6è i es farà durant el juliol al Pavelló. La reunió informativa tindrà lloc el 23 de maig a les 18 h a la Biblioteca Municipal.

L'Ajuntament de Vilajuïga torna a organitzar un casal d’estiu durant el juliol. La proposta compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Empordà i amb una oferta esportiva i de lleure.

Enguany el Casal d'estiu de Vilajuïga proposa endinsar-se en el món del circ, que serà el fil conductor de les acrtivitats lúdiques que es realitzaran per tal de fer-les més atractives i engrescadores a tots els infants. Algunes de les activitats plantejades seran tallers, activitats esportives, activitats psicomotrius, musicals, gimcanes, malabars, lectures, conta contes, jocs d'aigua i molt més.

Aquest acollirà infants que aquest curs 2022-2023 han cursat des de P3 a 6è i es realitzarà al Pavelló Poliesportiu de Vilajuïga.

A continuació trobareu tota la informació:        

  • Horari: de dilluns a divendres de 09 h a 13 h.
  • Oferta de places:
    • Juliol – 30 places amb un mínim de 20 inscripcions

Les admissions seran per ordre de sol·licitud. En cas que el nombre de demandes depassi l’oferta farem una llista d’espera, per si hi ha alguna baixa a darrera hora.

  • Quotes del casal:

Per mesos

 180 € (2n o més germans o acollida familiar 170€)

Per quinzenes

 100 € (2n o més germans o acollida familiar 95 €)

Les quinzenes correspondran a:

1a quinzena: Del 3 al 14 de juliol

2a quinzena: Del 17 al 28 de juliol

 

  • InscripcionsDel 15 al 26 de maig de 2023. - Telemàticament a la pàgina web del Consell Esportiu de l’Alt Empordà: www.cealtemporda.cat.

 

REUNIO INFORMATIVA: Dimarts 23 de maig a les 18 h a la Biblioteca.