Nova convocatòria per cobrir la plaça de Secretari/a interventor/a

23/11/2019

El termini finalitza el 12 de desembre

 

L’Ajuntament de Vilajuïga ha tornat a obrir la convocatòria per cobrir la plaça de Secretari Interventor, que està buida des del passat mes de setembre. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al proper 12 de desembre.

El consistori busca amb urgència cobrir aquesta plaça després que el passat mes d’agost, la persona que fins aleshores ocupava la plaça esmentada, va deixar el seu càrrec. En previsió d’aquests fets, el consistori va convocar unes setmanes abans un concurs públic per tal de cobrir aquesta plaça. Després de tot el procediment, els quatre aspirants que van presentar-se a l’examen el passat 5 de setembre no van aprovar i el concurs va quedar desert.

El passat mes d’octubre es va tornar a obrir la convocatòria però un dels aspirants va presentar-hi un recurs, el qual va ser estimat. Davant d’això, l’Ajuntament de Vilajuïga ha procedit a obrir una tercera convocatòria que finalitzarà el proper 12 de desembre.

En aquest període abans no es cobreixi la plaça de secretari interventor, l’Ajuntament de Vilajuïga compta amb el suport de la Xarxa Local de Municipis (Xaloc), organisme autònom de la Diputació de Girona, que envia un dels seus professionals per tal que es puguin celebrar les sessions del ple municipal.

Les bases de la convocatòria es poden consultar en el següent enllaç.