La Piscina Municipal reobre el 19 de juny amb nous preus

11/06/2021

L’equipament estarà obert fins al 5 de setembre en horari d’11 a 20 h de dilluns a diumenge.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga informa que la Piscina Municipal s’obrirà de nou per la temporada 2021 el proper dissabte, 19 de juny. A més, s’ha prorrogat el contracte de concessió del servei de bar i control d’aforament de la piscina a l’anterior adjudicatari, en Gaspar Casadevall, per un any més.

Canvis en els preus

Per tal d’adaptar els preus de l’equipament a la realitat del municipi i després d’estudiar les problemàtiques sorgides durant la passada temporada, s’ha decidit aplicar uns nous preus tant pel que fa als abonaments com les entrades individuals.

Amb aquestes noves tarifes s’ha aconseguit un abaratiment d’aquests respecte l’última ordenança. Per fer-ho s’han estudiat totes les casuístiques i s’ha prioritzat el seu ús per part dels veïns i veïnes del poble.

Malgrat l’obligatorietat exigida per part del Síndic de no diferenciar el preu de l’entrada individual pels veïns i pels forans –que ha provocat un encariment d’aquest arran de diverses problemàtiques viscudes la passada temporada– s’ha decidit abaratir els abonaments i, crear un nou pack de 10 entrades individuals només pensades pels empadronats a Vilajuïga, Pedret i Marzà i els contribuents de l’IBI.

Tots els interessats en fer-se un abonament, cal que truquin a l'Ajuntament de Vilajuïga (972 53 00 05 de dilluns a divendres de 9 a 14h), on el personal d'administració calcularà en cada cas la quota de la temporada i facilitarà el número de compte per fer l'ingrés corresponent. 

El pagament es pot fer directament a CaixaBank o telemàticament al compte ES 68 2100 8218 1223 00031814. Cal portar el rebut a l’ajuntament o enviar-lo electrònicament a hanan@vilajuiga.cat.

CONSULTEU AQUÍ ELS PREUS DE LA TEMPORADA 2021

Mesures de seguretat

L’Ajuntament de Vilajuïga, com en la darrera temporada estival marcada per la pandèmia, farà arribar a l’adjudicatari del servei tota la documentació relativa a la normativa per la Covid-19 aplicada a les piscines i se’n comprovarà la seva aplicació, així com que es realitzin les desinfeccions amb els productes indicats.

Alhora, demanem que els usuaris actuïn amb responsabilitat i mantinguin la distància de seguretat amb la resta de banyistes, es rentin les mans amb gel hidroalcohòlic (se’n proporcionarà al recinte) i facin ús de les mascaretes quan sigui necessari.