La Piscina Municipal de Vilajuïga estrena temporada d’estiu el 24 de juny

19/06/2020

Per aquest any s’han modificat els preus dels abonaments i les entrades, que no entraran en vigor fins al proper 4 de juliol, quan s’obrirà el bar de la piscina. Fins aleshores, l'accés serà gratuït amb aforament limitat al 50%.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga informa que la Piscina Municipal reobrirà les seves portes a partir del 24 de juny. A partir d’aquest moment i fins al 4 de juliol –moment en què s’obrirà el bar de la piscina– tots els banyistes tindran accés gratuït a l’equipament, que comptarà amb servei de socorrisme. Aquesta és una fórmula que estarà vigent durant aquests 10 dies inicials per tal de promocionar la piscina, i a partir del 4 de juliol caldrà accedir-hi amb un abonament (prèvia sol·licitud i pagament a les oficines municipals) o amb una entrada individual.

Com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, l’aforament també es veurà restringit i limitat al 50%, pel que fins a nou avís només podran accedir al recinte de la piscina 60 persones (50% de 120 persones, que és l’aforament total entre la piscina gran –100 persones– i la petita –20 persones–.  

Nous preus de la Piscina Municipal

Per tal d’adaptar els preus de l’equipament a la realitat del municipi i després d’estudiar les problemàtiques amb els abonaments en temporades anteriors, s’ha decidit aplicar uns nous preus tant pel que fa als abonaments com les entrades individuals. Juntament amb els nous preus, també s’ha inclòs una bonificació dels abonaments per a famílies nombroses i monoparentals, així com un nou preu per casals i cases rurals.

Tots els interessats en fer-se un abonament, cal que truquin a l'Ajuntament de Vilajuïga (972 53 00 05 de dilluns a divendres de 9 a 14h), on el personal d'administració calcularà en cada cas la quota de la temporada i facilitarà el número de compte per fer l'ingrés corresponent. 

Servei de bar per aquesta nova temporada

Com ja es va anunciar la passada setmana, el termini per presentar ofertes per gestionar el bar de la Piscina Municipal estarà obert fins al proper 29 de juny. El plec de clàusules contempla l’explotació del servei de bar i la neteja dels vestidors, a banda de les operacions diàries de manteniment de la piscina i el control d’accés.

La previsió és que la zona de bany de la Piscina Municipal estigui oberta de dilluns a diumenge d’11 a 20h. La durada del contracte serà d’un any, prorrogable per anualitats fins a 4 anys i per aquest any el preu a pagar per la gestió del servei estarà bonificat al 50% (300 euros en total) per tal de reactivar les activitats municipals arran de l’impacte de la Covid-19.

Més informació sobre el concurs del servei del bar de la piscina aquí.

Mesures de seguretat

Davant d’aquest moment d’excepcionalitat, l’Ajuntament de Vilajuïga vetllarà per poder obrir les instal·lacions de la Piscina Municipal amb totes les condicions de neteja i desinfecció. Per això es farà arribar a l’adjudicatari del servei tota la documentació relativa a les recomanacions per la reobertura de l’activitat en piscines després de la crisi de la Covid-19 facilitada pel Ministeri de Sanitat i se’n comprovarà la seva aplicació, així com que es realitzin les desinfeccions amb els productes indicats. Alhora, demanem que els usuaris actuïn amb responsabilitat i mantinguin la distància d’1,5 metres de seguretat amb la resta de banyistes, es rentin les mans amb gel hidroalcohòlic (se’n proporcionarà al recinte) i facin ús de les mascaretes quan sigui necessari.