La brigada municipal executa tasques de millora a la piscina abans de l’inici de temporada

19/06/2021

Durant els últims mesos s’han buidat i netejat les piscines, arreglat els lavabos, canviat la tanca i acondicionat un nou xiringuito.

 

La brigada municipal de l’Ajuntament de Vilajuïga ha finalitzat aquesta setmana diverses tasques per posar a punt la Piscina Municipal abans de l’inici de temporada. Les feines van començar ara fa uns mesos amb el buidatge de les dues piscines –que feia anys que no es feia– i la seva neteja a fons amb aigua a pressió.

Un cop netes, es va procedir a recol·locar i rejuntar totes les peces que formen l’interior de la piscina, moltes de les quals havien saltat amb els anys i suposaven un perill pels usuaris.

També es van netejar i canviar les reixes que recullen l’aigua de les dutxes, així com la canal situada entre les dues piscines. A més, també es va arreglar un lavabo que no funcionava.

Després de valorar el funcionament durant l’anterior temporada del xiriguito-bar, el qual va quedar malmès aquest hivern en un episodi de tramuntana, es va decidir llogar-ne un de nou que fes la mateixa funció. Un cop muntat, la brigada municipal va acondicionar-lo amb material reutilitzat del bar del CAT, actualment en desús.

Pel que fa al seu entorn, el servei de jardineria ha fet el manteniment de la gespa i els arbres durant tot l’hivern i primavera. En aquests darrers mesos també s’ha substituït part de la tanca metàl·lica –la que dóna al pavelló– per una de rígida. En total la inversió feta aquest any en el manteniment de la piscina és de més de 6.000 euros.