L’Espai Jove es reinventa amb una nova dinamitzadora i activitats a l’aire lliure

23/09/2020

El proper divendres, 25 de setembre, s’organitzarà una reunió informativa a les 19h a l’Espai Jove. Cal confirmar prèviament l’assistència per telèfon (972 53 00 05) o al Whatsapp Municipal (602 22 23 76).

 

L’Ajuntament de Vilajuïga ha decidit donar un nou impuls a l’Espai Jove aplicant diversos canvis. En primer lloc, a partir d’aquest mes d’octubre i durant tot el curs, l’Espai comptarà amb una nova dinamitzadora, la Beth Parramon, veïna del poble i amb experiència en activitats lúdiques en entorns juvenils.

A banda d’un canvi en la dinamització, també s’ha decidit afegir un nou enfocament a les activitats que es faran. Així doncs, el nou Espai jove comptarà amb activitats més enfocades a les que es fan en un Cau o un Esplai, basades en el coneixement de l’entorn i del propi municipi.

La nova monitora ha previst activitats habituals que es faran en les diferents sessions setmanals i les especials que es realitzaran al llarg del curs. Entre aquestes activitats hi ha tallers de cuina, bijuteria, jocs, sortides matinals amb bicicleta, gimcanes, “acampades” nocturnes al mateix espai joves, xerrades... així com també es preveuen activitats que sorgeixin espontàniament de les inquietuds dels propis infants i joves.

L’última novetat d’aquest nou curs serà la diversificació d’edats. Així doncs, l’Espai Jove comptarà a partir d’ara amb el següent horari:

  • Divendres de 16 a 20h pels joves de 12 a 16 anys
  • Dissabtes de 10 a 12h pels infants de 6 a 12 anys (en cas d’haver-hi molts interessats es farien dos grups: de 9 a 11h pels de 6 a 9 anys i d’11 a 13h pels de 9 a 12 anys)

Per tal de complir amb les mesures d’higiene i seguretat marcades pel PROCICAT, es demana que per participar de les activitats de l’Espai Jove s’inscrigui prèviament. Les inscripcions són gratuïtes i permetran garantir l’estabilitat dels grups. No és obligatòria l’assistència a totes les sessions, però si un cert compromís. Alhora, caldrà que les famílies signin un document de declaració responsable. Podeu fer les inscripcions fins al 30 de setembre presencialment a l’Ajuntament, per telèfon al 972 53 00 05 o per correu electrònic informacio@vilajuiga.cat.

FULL D’INSCRIPCIONS PER L’ESPAI JOVE

DECLARACIÓ RESPONSABLE