L'Ajuntament repara els parcs infantils del municipi

09/01/2023

S'ha intervingut als parcs infantils del CAT, la Font del Racó i el Safareig. Pròximament se substituirà íntegrament el que hi ha al passeig de Quermançó i s'instal·larà un nou parc a la zona verda de darrere del carrer Francesc Macià.

 

L'Ajuntament de Vilajuïga ha finalitzat l'any 2022 encarregant diverses reparacions als parcs infantils del municipi. Per fer-ho, l'empresa PARK'S ha intervingut, per una banda, al parc situat al costat de la Font del Racó, on s’ha repassat amb pintura protectora per fusta tots els elements i s’ha canviat un dels seients del gronxador que estava molt deteriorat. Per altra banda, també s'han fet actuacions al parc situat al costat de l’edifici del CAT, en el qual s’ha substituït el cos de la molla de l’aspa de fusta i el seient del gronxador. S’ha repassat la cargoleria del balancí i el gronxador i s’ha fet una capa de tint protector de fusta al tobogan, el balancí i el gronxador.

Finalment, en el parc del safareig, s’ha canviat el seient de la tirolina (la qual també s'ha revisat i s’ha tornat a tensar) i s’ha pintat amb tint protector de fusta els dos gronxadors. També s’ha canviat el seient del gronxador individual, s’ha protegit amb cinta l’arc exterior del gronxador gran i s'ha aprofitat per repassar el sistema de cargols. Totes les taques de reparació han costat 3.000 euros.

Amb aquestes actuacions, finalitza la reparació dels parcs infantils del municipi, a l’espera de substituir íntegrament el que se situa al passeig de Quermançó. Enguany també es preveu instal·lar un nou parc a la zona verda de darrere del carrer Francesc Macià