L'Ajuntament canvia el destí de 45.000 euros de la subvenció anual de la Diputació de Girona

15/10/2022

Els diners es destinaran a millorar l'enllumenat, a diverses actuacions de reparació del pavelló municipal i a equips informàtics i càmeres de seguretat.

 

L'Ajuntament de Vilajuïga ha decidit canviar la destinació inicialment indicada per la subvenció anual del Fons de Cooperació 2022 de la Diputació de Girona. Així doncs, es mantindrà la invesió en millora de l'enllumenat, encara que es reduirà l'import. En aquest cas s'invertiran 432 euros amb l'enllumenat de la rotonda d'accés al poble i 2.135 euros amb l'adquisició de 6 noves lluminàries. 

En segon lloc es faran diverses actuacions de millora i reparació al pavelló esportiu, inicialment no previstes. Per una banda es substituiran les portes i finestrals de la banda de la piscina per un import de 9.265 euros, i es farà un cobert al pati de la brigada municipal per un import de 30.000 euros.

Finalment també es destinaran diners a equips informàtics i càmeres: 1.265 euros a les càmeres de seguretat del porxo de l'Ajuntament i 1630 euros a millorar la connectivitat.