INSTRUCCIONS PER LA VISITA DELS REIS ALS NENS I NENES DE VILAJUÏGA

15/12/2020

Tots les famílies interessades poden inscriure's fins al 3 de gener a l'Ajuntament o a través del Whatsapp Municipal.

 

L’Ajuntament de Vilajuïga i l’AMPA de l’Escola Santiago Ratés han decidit organitzar una Nit de Reis adaptada a la situació actual per tal de donar compliment a les mesures sanitàries. És per això que la Cavalcada de Reis comptarà amb un recorregut diferent de l’habitual que recorrerà totes les zones del municipi. El recorregut i l’horari es detallarà en les pròximes setmanes. (Es demanarà a tots els nens i nenes no seguir la carrossa i esperar a la zona més propera de casa seva per on passi la cavalcada).

Pel que fa a les visites dels Reis d’Orient per les cases, se seguiran les següents normes:

  • La visita es realitzarà un cop finalitzi la cavalcada i només es passarà per les cases dels nens i nenes que s’hagin inscrit prèviament a les Oficines municipals o a través del Whatsapp Municipal (fins al 3 de gener). Visitarà la casa un dels Reis acompanyat d’un patge.
  • La visita es farà a l’exterior de la casa (en cap cas s’entrarà dins). En tot moment es mantindrà la distància i serà obligatori l’ús de la mascareta.
  • Per tal que els Reis entreguin un regal als infants, caldrà que prèviament els pares el deixin a la porta de casa.
  • Per tal que tots els nens i nenes inscrits puguin rebre la visita dels Reis, demanem complicitat pel que fa a la durada de la visita.
  • Uns dies abans de la Nit de Reis us informarem (a través del telèfon o e-mail de contacte que hàgiu indicat) quin rei visitarà casa vostra i l’horari aproximat de la visita.