El PIN de Vilajuïga arriba a la 12a edició

10/12/2019

Aquest any l’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 14 de desembre al pavelló municipal de Vilajuïga a partir de les 10.30 del matí.

 

Amb l’arribada de les festes de Nadal, l’AMPA de l’escola Santiago Ratés de Vilajuïga ja es prepara perquè el Parc Infantil de Nadal (PIN) torni a ser un èxit. Enguany, aquesta jornada d’activitats i propostes lúdiques pels més petits arriba a la seva 12a edició amb moltes sorpreses, tallers diversos i la gran quina infantil.

El PIN se celebrarà el proper dissabte, 14 de desembre, al pavelló municipal de Vilajuïga a partir de les 10.30 del matí. Durant tot el dia, el parc oferirà una programació pensada perquè els més petits gaudeixin jugant i aprenent. L’entrada al PIN és gratuïta pels nens i nenes de l’escola de Vilajuïga i per la resta té un cost de 4 euros. La quina i el sopar costen 10 euros.

Durant tot el matí i fins a la tarda, els nens i nenes podran passejar-se pels inflables, jocs i diversos tallers (jocs de taula, scapes room…). Entre les grans novetats d’aquest any hi haurà un grandiós Scalextric i, ja a l’exterior del recinte, un circuit d’orientació on els participants –amb l’ajuda d’un mapa– hauran de completar un circuit. A més, aquesta última activitat serà solidària, ja que els diners recaptats es destinaran a la Marató de TV3.

A la tarda, i entre les novetats més especials d’aquesta nova edició, tindrà lloc el concert de Jaume Ibars, que oferirà un espectacle musical molt divertit a partir de les 18h. Quan aquest finalitzi, a partir de les 19.30h, començarà l’activitat estrella de la jornada: la gran Quina Infantil amb cartrons adaptats als infants, amb 6 lots amb nombrosos reals i joguines.

A més, durant tot el dia hi haurà servei de bar amb la possibilitat que els assistents s’hi puguin quedar a dinar. Per últim, coincidint amb la celebració de la quina, es repartirà el sopar, que consistirà en una botifarra o truita de patates.

El PIN és una iniciativa de l’AMPA de l’escola Santiago Ratés que cada any impulsa gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilajuïga i a la col·laboració de comerços i empreses que fan donatius de diversos regals pels lots de la quina infantil. Els ingressos generats durant la jornada es destinen a millorar la qualitat educativa dels nens i nenes de l’escola i a finançar les despeses de l’entitat.