El Centre Cívic de Vilajuïga reobre amb una proposta renovada

11/05/2021

El bar de l’equipament es posarà en marxa aquest divendres, 14 de maig, amb un nou equip. La reobertura, després d’1 any i mig tancat, representarà un revulsiu en la dinamització de la vida social i cultural del poble.

 

El Centre Cívic de Vilajuïga tornarà a obrir les seves portes a partir d’aquest divendres, 14 de maig amb un nou equip gestor integrat per en Carlos Gallardo i la Sílvia Renart, que compten amb una llarga experiència en restauració i hostaleria.

Amb el nom d’El Racó de la Vila, el nou Centre Cívic es vol posicionar com a referent de la bona cuina i per ser un espai que aculli activitats de temàtiques molt diverses per a tots els col·lectius. La cuina casolana i basada en productes de proximitat serà la protagonista dels seus plats. A més, proposen crear puntualment menús gastronòmics per donar a conèixer altres cuines del món i dinamitzar l’espai.

L’objectiu de l’Ajuntament i del nou equip gestor és aconseguir que el Centre Cívic sigui un punt de reunió i de cohesió social dels habitants del municipi, principalment gràcies a l’activitat social i cultural que pot acollir l’equipament. Per aconseguir-ho, es crearà una Comissió de Seguiment, formada per representants de l'Ajuntament i els nous gestors, que ajudarà, guiarà i coordinarà totes les activitats que es porten a terme a l'equipament.

Després de gairebé un any i mig tancat per disconformitat amb la gestió de l’anterior adjudicatari, l’Ajuntament va posar a concurs l’explotació de l’equipament el passat estiu, el qual va quedar desert. Ara, després de valorar diverses propostes i de molts mesos de reunions, el nou equip assumeix la gestió del Centre Cívic donant compliment al Plec de Condicions i a l’espera d’un nou concurs.