COMUNICAT OFICIAL: Mesures preventives per la crisi del coronavirus COVID-19

12/03/2020

[Informació actualitzada el 12 de març a les 18h]

Arrel de les prohibicions derivades de l’activació en fase d’alerta del Pla de Protecció per a malalties emergents, i seguint les recomanacions adreçades pel Consultori Mèdic del municipi i pel Departament de Salut de la Generalitat per la crisi del coronavirus COVID-19, l’Ajuntament de Vilajuïga recomana aplicar les següents mesures preventives:

  • A partir de demà, divendres 13 de març, la Llar d’Infants Els Nins i l’escola Santiago Ratés restaran tancades. La mesura, instaurada pels Departaments d’Educació i Salut, té una vigència de 14 dies.
  • Se suspèn l’activitat ordinària del Casal de la Gent Gran, l’Espai Jove i la Biblioteca Municipal.
  • Es recomana que per tal de comunicar-se amb l’Ajuntament s’utilitzin els canals telemàtics o la via telefònica, evitant el desplaçament fins a les Oficines Municipals.
  • L’Ajuntament recomana a totes aquelles entitats i associacions que organitzen activitats culturals, esportives, lúdiques i extraescolars en instal·lacions municipals anul·lar-les. En el cas de mantenir-les es farà sota la responsabilitat de les persones físiques o jurídiques organitzadores de les activitats esmentades.
  • També es fa saber als veïns i veïnes de l’ajornament de l’Entre Castells 2020, acordat conjuntament entre l’organització i l’Ajuntament. L’esdeveniment tindrà lloc el 16, 17 i 18 d’octubre.

Aquestes mesures s’aplicaran a partir d’avui, 12 de març, i durant les properes dues setmanes prorrogables en cas que sigui necessari.