Comencen les obres de recollida de l'aigua de la pluja a la carretera Sant Pere de Rodes

12/07/2021

En aquesta primera fase de les obres es realitzaran treballs a la carretera de Sant Pere de Rodes i al passatge de les escoles. En un principi, no hi haurà afectacions al trànsit.

 

L’Ajuntament informa que el proper dilluns, 12 de juliol, començaran les obres de recollida de l’aigua de la pluja previstes per desenvolupar durant el que queda del 2021. En aquesta primera fase que tindrà lloc durant el juliol es treballarà a la CARRETERA DE SANT PERE DE RODES I AL PASSATGE DE LES ESCOLES. Durant l’agost les obres restaran aturades.

Mentre durin les obres QUEDA PROHIBIT aparcar en aquest carrer. En un principi els operaris treballaran a la zona compresa entre el carrer Raval Palmer i la rampa situada al marge dret a l’altura de les últimes cases.

En aquesta primera fase no es produiran afectacions en la circulació, malgrat que no es descarta que més endavant sí. La via oficial més ràpida per consultar les afectacions i notícies d’última hora són les xarxes socials de l’Ajuntament i el Whatsapp Municipal (al que us podeu inscriure gratuïtament enviant la paraula ‘ALTA’ al 602 222 376).

El projecte de reconducció de les aigües pluvials de la zona del sector de la Roca de la Balena preten evitar les inundacions que es produeixen en episodis importants de pluja, que afecten principalment a la pròpia carretera de Sant Pere de Rodes, al carrer Sant Sebastià i al túnel de sota de la via del tren. Les obres també inclouen la reurbanització del passatge de les escoles i de la carretera de Sant Pere de Rodes –aquesta última es complementarà en els propers mesos amb la instal·lació d’enllumenat públic al marge dret (direcció el monestir).

Des de l’Ajuntament demanem comprensió per part de tots els veïns i veïnes per l’afectació que puguin causar les obres.