3a Xocolatada Solidària pel Càncer Infantil

08/02/2020

L’AMPA de l’Escola Santiago Ratés de Vilajuïga organitza la 3a Xocolatada Solidària el divendres 14 de febrer a les 16h a la Plaça 11 de Setembre (davant del Centre Cívic)

 

Els diners recaptat seran donat a la campanya Xocolatada Solidària, que recapta fons per a lluitar contra el càncer infantil i que celebra la seva tercera edició. La iniciativa s’emmarca en el Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer.

El projecte Xocolata Solidària sorgeix d’un grup d’associacions que lluiten contra el càncer infantil o han patit un cas en algú proper. Totes elles s’uneixen en aquest projecte per a recaptar fons a benefici del programa d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. En els dos primers anys de la iniciativa s’han celebrat prop de 1.200 xocolatades o esdeveniments vinculats. En total es porten recaptats més de mig milió d’euros, que s’han destinat a projectes d’investigació i a equipament per a tractaments. Per aquesta tercera edició el repte és arribar a les 1.200 xocolatades, una per cada cas de càncer infantil detectat anualment a Espanya. A hores d’ara, la xifra d’esdeveniments programats ja supera el miler.