Junts per Vilajuïga - Octubre 2022

11/02/2023

En les acaballes de l'any 2021 és devien culminar dues grans obres que varen executar l'actual equip de govern, però sembla que la història es repeteix i que si es ven veritat que l'home és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra.

Podem parlar de l'obra de la recollida d'aigües pluvials on en podríem dir que han estat mes temps del que es van comprometre que eren cent dies de l'execució de l'obra a més a més de fer variacions en el projecte inicial sense documentar - les enlloc només es canvien i ja està, nul.la transparència com ells deien. I que dir dels forats que es varen fer al carrer principal que varen deixar que l'empresa els tingues més d'un mes sense tapar durant totes les festes de Nadal unes dates on el poble està més concorregut i que tots hem hagut de patir en les nostres pells o a les dels nostres cotxes els forats tan profunds a un carrer principal durant tant de temps.

Una segona obra que han dut a terme és el canvi d'enllumenat per millora tant l'eficiència com la lluminositat d'alguns carrers del poble, però en aquest cas també ens trobem i no sabem per què han deixat il·luminaries velles obsoletes encara posades i els propis cables antics també posats. Creiem que si fas una cosa nova, ja que es canvia tot s'elimina el que és vell per evitar problemes tal com ja es va fer en les primeres fases amb l'anterior equip de govern del qual en formàvem part.

No critiquem les obre, ja que són obres necessària per al poble i que de fet els canvis de llums ja vàrem deixar tot el projecte de tot el poble preparat per poder anar executant per fases com s'està fent, el que critiquem, és el fet que no hi hagin après les lliçons que tant deien a l'oposició de deixadesa i de control de les obres i dels terminis d'execució, ja que de 3 obres importants que han executat seguint el seu propi criteri haguessin sigut unes actuacions nefastes mal portades per part de l'ajuntament.

No volem acabar aquest escrit sense recordar la manca de manteniment de les zones verdes que no tenen o és nul en algunes parts del poble tot i que són els veïns són iguals igual que com coses del dia a dia deixades de la mà de deu com per exemple la barana de fusta del pont anant cap al barri de dalt.

Així doncs podíem acabar de nou l'escrit amb el mateix paràgraf que vàrem acabar l'últim ja que sembla que la història encara es repeteix.

"Aquests són dos exemples recents de coses que han dut a terme l'equipi de govern on podríem dir amb una manca d'atenció, de dedicació o amb deixadesa això ja és a cadascú a escollir, i esperem que els projectes actuals o futurs estiguin molt més ben fets."