Incivisme i inacció per part de l’equip de govern - ERC Octubre 2022

13/02/2023

Des de fa temps, és cert que hi ha força incivisme a Vilajuïga. Ho podem veure al parc infantil del Passeig Quermancó, a la zona d’Esbarjo Safareig, al CAT, a la zona esportiva, a l’Ajuntament, estació de tren, mirall del pont del veïnat de dalt...

A davant de l’incivisme els únics culpables són les persones que ho fan. Aquestes “persones” haurien de sentir com seves totes aquestes zones del poble i pensar si farien el mateix a casa seva...

No podem entendre què troben de divertit fer malbé el mobiliari urbà. Però està clar que els hi produeix una mena de satisfacció... Tristament!

Totes aquestes malifetes les acabem pagant entre tots! Però això ja ho saben i no els hi importa, ben segur. No els hi importa qui ho paga, ni la imatge que dóna el poble amb l’estat deplorable que el deixen...

Però, per altra banda, està l’Ajuntament. I no el culpem per l’incivisme! Sabem com d’impotent es poden sentir a davant de tot això, però sí que els hi demanem més acció a les reparacions.

Des de fa mesos hi ha unes pintades a la porta del CAT, que reclamem que es treguin o es pinti la porta, a cada Ple.

La zona d’esbarjo “El Safareig” fa por. Està totalment abandonat i ple de pintades.

El parc infantil del Passeig de Quermancó, igual, i les pintades hi són a la façana d’un veí.

L’Ajuntament també ha patit aquestes pintades. Ara està acabat de pintar. Esperem que ho respectin!

L’estació de tren també ha patit malifetes. En aquest cas no és competència de l’Ajuntament, però ho condemnem igualment!

I la zona esportiva, també ho pateix, només cal veure la pista de futbol 7. Amb un accés lliure totalment... I lamentablement el que passa és que la gent no en fa un bon ús.

En aquesta pista al llarg dels anys si hi han gastat molts diners de manteniment. Fa uns anys es va posar un horari d’accés, calia demanar hora a l’Ajuntament per fer ús de la pista i fora-d’hores hi havia una cadena per evitar l’accés. Ara no hi ha res de tot això!

Ens estranya que l’equip de govern, no prengui accions a tot el que està passant. Hi ha una visió global de deixadesa a tot el poble.

Falta més acció per part de l’equip de govern i actuar amb més rapidesa a davants d’aquests actes!

Ho acabaran fent, però tarden molt i molt. Ells que quan estaven a l’oposició es queixaven què érem lents...

Un cop més allò que exigien no son capaços de fer-ho ells.

Però s’acosten les eleccions munipals i tenim confiança que aviat ho arreglaran! Tenen molta feina per endavant!