Gaudim de l’estiu!!! Bona Festa Major, Vilajuïga!!! - Juliol 2021

01/08/2021

 

En aquest espai, sempre donem la nostra opinió de la gestió que fa l’equip de govern.

Aquesta vegada, no ho farem! Diguem que “estem de vacances”.

I és que ha arribat l’estiu i fa molts mesos que tenim restriccions, i limitacions per tot i volem que el nostre missatge sigui d’esperança, d’alegria, de cordialitat i d’amistat.

Aquest últimany i mig, ha estat molt dur! Hem après a conviure amb la Covid-19, però és cert, que tenim moltes ganes de retrobar-nos, de veure de nou els somriures, de poder seure en una terrassa amb els amics, d’escoltar un concert, de ballar, d’anar a la platja, a la piscina… En definitiva, intentar fer una vida semblant a la d’abans de la pandèmia.

Hem après a valorar aquelles petites coses que potser abans no li donàvem importància.

Com els petons i les abraçades! Hi ha hagut moments que realment feien molta falta. Per això, quan tornin, seran molt “de veritat”.

I a Vilajuïga, es nota que ha arribat l’estiu. Tornem a veure gent al carrer, a les terrasses…Estem molt més relaxats des que la majoria de nosaltres ja ens hem vacunat.

El percentatge de vacunats és molt elevat i això dóna certa tranquil·litat… Això sí, no podem abaixar la guàrdia. En aquestes últimes setmanes sentim a parlar massa d’unesvariants de la Covid.

Com algú ha dit: Gaudim amb tranquil·litat perquè ens hem vacunat, però amb les precaucions d’abans de la vacuna; és a dir que no ens podem relaxar del tot.

Contents també perquè aquest estiu, grans persones privades de llibertat, el passaran a casa seva.

I amb moltes precaucions, amb molta feina i sobretot amb molta il·lusió des de l’Ajuntament s’està preparant la Festa Major. Uns dies molt especials per tots nosaltres. De retrobaments sobretot, fa molt que no ens veiem degudes a les circumstàncies. Però també amb ganes de veure als nostres veïns i veïnes de fora que decideixen passar l’estiu al nostre poble.

Sortim al carrer, gaudim de l’estiu, de la nostra festa Major… I de la vida.

Bon estiu! Bona Festa Major! I visca Vilajuïga!