ERC - Juliol 2022

10/02/2023

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, Vilajuïga es prepara per celebrar la festa Major. 

Com cada any, la festa Major uneix el poble en uns dies de celebració i convivència a on es mantenen tradicions i ens conviden a la germanor.

Ben segur l’equip de govern ha preparat activitats i actes, amb moltes ganes i amb molta il·lusió per a tothom que hi vulgui participar, pels que hi viuen tot l’any, pels que venen a l’estiu i també pels que ens visiten per primera vegada.

Els últims anys, la Festa ha estat marcada i limitada per la pandèmia, un motiu més per sumar tots els esforços i que tot surti bé.

Aquesta Festa, també serà l’última d’aquest mandat, perquè com ja sabeu, queda menys d’un any per les eleccions municipals i és hora de fer balanç.

Ara tothom coneix al govern d’Assemblea per Vilajuïga. Un govern que quan era a l’oposició ho criticava absolutament tot i que tot el que passava a Vilajuïga era culpable l’Ajuntament.

Un govern que es pensa que contractant una empresa per fer la neteja del poble, el poble està endreçat.

Un poble a on cada dia hi ha més actes incívics, com pintades, miralls trencats… I malauradament també més insegur.

Un govern que per treure un fanal que va caure per un accident, necessita mesos per retirar-lo fins que l’assegurança ho autoritza. (¿?)

Un govern que a la festa de la Vellesa, després de dinar recorda als convidats que qui vulgui un cafè, “a l’entrada hi ha una màquina expenedora”. 

Cal més generositat i més voluntat de servei!!!! 

Un govern que es creu que té la feina feta i es dedica a criticar a l’oposició.

Un govern que vol una Vilajuïga diferent.

I a nosaltres ens agrada la Vilajuïga de sempre i intentar millorar-la, també.

Sortim al carrer i gaudim de la Festa Major del nostre poble.

Visca Vilajuïga!