ERC - Desembre 2021

17/12/2021

El grup municipal d’ERC de Vilajuïga, volem aprofitar aquest espai per desitjar-vos a unes bones festes de Nadal.

Ens agradaria que el nostre missatge fos només un desig de benestar per tothom en aquestes dates que s’acosten i no haver de fer cap crítica a l’equip de govern. I així ho vam fer a La Veu d’aquest estiu passat.

Però l’equip de govern, modèstia en té ben poca. Van aprofitar que no vàrem fer cap crítica per dir “que ho estaven fent tan bé que ni l’oposició tenia res a dir”.

Bé, el que està clar, és que nosaltres no som com el govern d’Assemblea per Vilajuïga”, ni ho serem mai…El malestar generat el mandat passat, novolem que es repeteixi, i la crítica constant per tot, no és bona per ningú i no és el que volem per la nostra estimada Vilajuïga.

El que es pot comprovar és que el govern d’Assemblea té certes dificultats per fer tot allò que ells veien tan fàcil des de l’oposició! Només cal fer un volt pel poble…

L’alcalde on és? No direm que no hi tingui dedicació, però la gent vol veure a l’alcalde! Vol anar a l’Ajuntament i que l’atengui! Que et donin hora el mateix dia, o d’un dia per l’altre, seria normal…Però és clar, si no hi és…

Sembla que recordant que l’alcalde no te sou, així es justifica. La gent el que volés que l’alcalde hi sigui i que doni atenció i resposta als escrits en poques hores. Vilajuïga és un poble petit, per tant, l’alcalde ha de ser més accessible!

En fi, podríem continuar fent crítica…Només un xic, per recordar a l’equip de govern  (suposem que ja ho saben), que governar no és com es veu des de l’oposició! Més modèstia, i més atenció als veïns i veïnes!

Encara tenen un any i mig per endavant! Seguim esperant el millor del govern d’Assemblea per Vilajuïga.

Bon Nadal i millorany 2022