Assemblea per Vilajuïga - Octubre 2022

16/02/2023

Ara fa una mica més de quatre anys que l’Assemblea per Vilajuïga, que estava a l’oposició municipal va començar a escalfar motors per les eleccions de maig del 2019. Ho vam fer amb unes jornades participatives en les que tres persones expertes en atenció a les persones, en pensar el territori, en la hisenda i el  govern municipal ens introduïen el tema i després es donava pas a les aportacions dels veïns. Ho vam fer així perquè crèiem i creiem que la participació dels veïns és fonamental per a bastir un projecte de futur pel poble.

Ara, quatre anys després, seguim el mateix mètode amb alguna diferència ja que ara tenim el  projecte per Vilajuïga i quatre anys de govern municipal. Cal doncs anar continuant i acabar  el que hem començat. I això continua sent feina de tots, dels regidors electes, dels membres de l’Assemblea i de tots els veïns que vulguin  i es sentin  implicats. Aquest és l’ADN de l’Assemblea per Vilajuïga.

En aquest sentit hem organitzat per aquestes properes setmanes tres jornades,  amb el lema Jornades Municipals: Parlem de Vilajuïga, parlem del futur

Per la primera, el 3 de novembre, hem volgut agrair a les tres persones que van col·laborar fa quatre anys, Roger López, Enric Pujol i Xavier Corominas,  i les hem convidat a participar amb l’alcalde Tavi Llorente a conversar amb tots nosaltres sobre Governar Vilajuïga: Expliquem el present, preparem el futur.

Per la  segona, el 24 de novembre, hem convidat al geògraf Narcís Sastre per parlar i opinar entre tots de Planifiquem Vilajuïga: Les places i carrers del futur.

Per la tercera, el 15 de desembre, hem convidat al doctor en turisme, dret i empresa Marc Grijalvo per parlar de Turisme sostenible: Una oportunitat econòmica de futur per Vilajuïga.

Esperem que aquestes jornades representin una oportunitat perquè totes les persones interessades en la vida municipal i el poble en general puguin expressar el seu punt de vista.