Salutació de l'alcalde

Xavier Llorente Cabratosa · Alcalde de Vilajuïga

(Assemblea per Vilajuïga)

 

Benvolguts i benvolgudes,

Com a alcalde de Vilajuïga, us dono la benvinguda al portal web municipal desitjant que sigui una eina útil per satisfer les vostres demandes i preocupacions, i que doni resposta a una de les voluntats primordials del nou equip de govern: la màxima transparència pel que fa a la governança del nostre municipi.

Aquest 2020, després de pocs mesos al capdavant de l'Ajuntament, impulsem un nou espai web per tal d'acomplir amb aquesta màxima: que les decisions que es prenen al govern de Vilajuïga, escollit democràticament per la ciutadania, siguin accessibles per tots els vilajuïguencs i vilajuïguenques. Al nou portal hi trobareu un accés ràpid i senzill a tota la documentació oficial que es derivi de la nostra acció de govern amb la voluntat que la pugueu consultar i fiscalitzar qualsevol detall.

Per als nostres visitants, el nou lloc web també recull tota la informació necessària per conèixer el nostre municipi: des dels atractius que ens ofereix la natura fins als serveis de restauració, passant pels comerços o pels punts d'interès turístic més propers, entre molts altres detalls. No vull deixar escapar l'ocasió per convidar-vos, un cop més, a visitar i conèixer Vilajuïga, la porta d'entrada a un espai cabdal en termes paisatgístics, culturals i històrics al nostre país, com és el Parc Natural del Cap de Creus.

Amb tot, m'agradaria destacar que el nou web —val a dir-ho: molt més funcional i modern que l'anterior—, és només una eina més a disposició de tota una filosofia. És tan sols una aresta del nou prisma que estem implantant a Vilajuïga: el d'un municipi obert i participatiu, amb la seva ciutadania com a responsable màxima de la presa de decisions; amb un govern eficaç, transparent i horitzontal, que prengui les decisions des del carrer i de la mà amb tot el poble. 

Un accés més clar i directe a totes les decisions que es prenen al consistori és un pas bàsic en aquest camí i, per tant, aquest web és una baula imprescindible en la cadena que ha de transformar Vilajuïga. 

Com ja sabeu, ens podem trobar quan vulgueu a l'Ajuntament per a qualsevol afer en què puguem ajudar-vos, o qualsevol dels carrers del nostre municipi. Seguim al peu del canó per fer millor Vilajuïga. 

Una forta abraçada en nom del govern i de la resta de la Corporació Municipal!